Arama

Müge Anlı'daki Üfürükçü Hoca Çileden Çıkardı

1 ay önce 55

Tiktok isimli sosyal medya uygulamasında üfürükçülük yapan hoca Müge Anlı'yı delirtti.

Müge Anlı'daki Üfürükçü Hoca Çileden Çıkardı

Müge Anlı'nın Tatlı Sert isimli programı izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. 11 Mart tarihli program izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Asıl mesleği asansör tamirciliği olan fakat Tiktok isimli sosyal medya uygulamasında kendisini "Çınar Hoca" olarak tanıtan Ömer Çınar'ın, 11 yaşındaki oğlunu kaçırdığı öğrenildi. Ömer Çınar'ın Tiktok'taki tuhaf davranışlarıda izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Müge Anlı'nın programında canlı yayına bağlanan üfürükçü hocanın pişkinliği Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

SOSYAL MEDYA ÜFÜRÜKÇÜSÜ

Konya'da ikamet ettiği öğrenilen Ömer Çınar'ın asıl mesleği asansör tamirciğili. Fakat kendisini sosyal medya mecrası olan Tiktok'ta hoca olarak tanıtıyor. Üfürükçü hocalık yaparak insanları kandıran Ömer Çınar, eşinin oğlunu kaçırdığını ve kendisine göstermediğini öne sürdü. Fakat olayın daha çok ilgi çeken tarafı Ömer Çınar isimli kişinin Tiktok'ta kendini üfürükçü olarak göstermesiydi.

2-i65f05b869a535.jpg

PAYLAŞTIĞI VİDEOLARDAKİ TUHAF HAREKETLERİ OLAY OLDU

  Tiktok isimli sosyal medya uygulamasında 'Çınar Hoca' lakabı ile dini videolar paylaşmaya başlayan Ömer Çınar'ın herhangi bir dini eğitiminin bulunmadığı öğrenildi. Kadınları kendisine hedef alan Çınar üfürükçülük yaparak takipçi kazanmaya başladı.

KADINLARLA İLİŞKİ YAŞAMIŞ

Ömer Çınar'în evli olduğu halde başka kadınlarla ilişki yaşadığına yönelik iddialar eşi Muradiye Çınar tarafından yalanlandı.

D HABER MANŞET (10)-i65f05bc4dd054.jpg

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI

 Kendisiyle ilgili iddialar arka arkaya gelirken Ömer Çınar Müge Anlı'nın programında canlı yayına bağlandı. Müge Anlı'nın "dini eğitiminiz var mı?" sorusuna "illa insanın bir diploması mı olması lazım? Mevlana cahildir o zaman" şeklinde cevap veren Çınar, Müge Anlı'yı çıldırttı. Bu cümleler karşısında sinirlenen Müge Anlı Milli Eğitim Bakanlığı'na çağrıda bulundu.

Üfürükçü hocanın bu pişkin konuşmalarına tepki gösteren Müge Anlı ""Siz Mevlana'nın aldığı eğitimlere bir bakın da ondan sonra kime cahil diyeceğinizi öğrenin. Mevlana sizin öyle kolay ağzınıza alabileceğiniz birisi değil."dedi.

 

Etiketler : müge anlı hoca üfürükçü hoca ömer çınar müge anlı üfürükçü hoca müge anlı ömer çınar
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image