Arama

EMRE DAĞDELEN: D HABER'İ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

2 ay önce 152

D Haber CEO’su ve yönetim kurulu üyesi Emre Dağdelen, yayın hayatına merhaba diyecek olan D Haber hakkında açıklamada bulundu. Dağdelen, sektördeki rekabet gücünü arttırmayı hedefleyen D Haber'in, tarafsız yayın politikasından ödün vermeden, geleneksel medya ağından çıkarak, yenilikçi ve radikal yapısını ülkemiz genelinde zirveye taşıyacağını belirtti.

EMRE DAĞDELEN: D HABER'İ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

D Haber CEO’su ve yönetim kurulu üyesi Emre Dağdelen, yayın hayatına merhaba diyecek olan D Haber hakkında açıklamada bulundu. Dağdelen, sektördeki rekabet gücünü arttırmayı hedefleyen D Haber'in; tarafsız yayın politikasından ödün vermeden, geleneksel medya ağından çıkarak, yenilikçi ve radikal yapısını ülkemiz genelinde zirveye taşıyacağını belirtti.

D Haber CEO'su ve yönetim kurulu üyesi Emre Dağdelen'in açıklaması şu şekilde:

Tarafsız, radikal, yenilikçi, anlayışı ile D Haber’i ülkemize katmaktan büyük bir gurur duymaktayız.

Genç ve dinamik bir kadro ile çalışmak, gerçekleri izleyicilerimize tarafsız şekilde sunmak, o heyecanı yaşamak hepimiz için büyük önem arz etmektedir.

Hedefimiz bağımsız, tarafsız, eleştirilere açık, bir yandan da vatandaşlarımızın özgürce, güven içinde doğru bilgileri öğrenmesini sağlamak olacaktır. 

D Haber, misyonu doğrultusunda hem bölgesel hem ulusal anlamda vizyonunu geliştirerek sektörde rekabet gücünü arttırmayı hedeflemekledir.

Şirketimizin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Sayın Mehmet Metiner’in siyasi kariyeri, geçmiş dönemlerde yaptığı başarılı çalışmalar tüm vatandaşlarımız tarafından bilinmektedir. Kendisinin bu tecrübelerinden istifade ederek kısa zamanda  medya sektöründe dominant bir yapı kuracağımızdan hiçbir şüphem yok.

Sayın başkanımız ve yönetim kurulu olarak D Haber’i geleneksel medya ağından çıkartarak, yenilikçi ve radikal yapısını ülkemiz genelinde zirveye taşımak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizi net olarak ifade edebilirim.

Ülkemizde yaklaşık 71 milyon internet kullanıcısı bulunuyor. Nüfus oranlamasına baktığımızda yüzde 83'e denk gelmektedir. Modern Avrupa ülkelerine kıyasla bile oldukça yüksek bir değer grafiğidir. Kullanıcıların 55 milyonu günlük olarak başta gündem, ekonomi, dünya, yaşam, vb kategorileri takip etmektedir. Karasal yayında ise 16 ulusal TV kanalı yayın yapmaktadır. Bu derece büyük bir izleyici kitlesinin sayısal oranlamada az olduğu aşikârdır. D Haber'i en kısa zamanda dijital platformların haricinde Türkiye genelinde ulusal yayına entegre edeceğimizi izleyici kitlemize belirtmek isterim.

D Haber'in yenilikçi yapısının Türkiye gündeminde ele alınacak konuların tarafsız olarak izleyicilere ışık tutacağına inanıyorum.

Sonuç olarak bu duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşıyor, yönetim kurulu başkanımız Sayın Mehmet Metiner, yönetim kurulu başkan yardımcımız Zekayi Durak, yönetim kurulu üyemiz Ulubatlı Hasan Yıldırım ve tüm D Haber ekibi olarak milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen tüm ekibe de şükranlarımı sunuyorum.

D Haber CEO’su 

Emre DAĞDELEN

Etiketler : D HABER MEHMET METİNER ZEKAYİ DURAK EMRE DAĞDELEN ULUBATLI HASAN YILDIRIM TELEVİZYON
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image
ad image