Arama

Bu Nasıl Vicdan! Yardım Edeceklerine Videoya Çektiler

1 ay önce 78

Türkiye gündeminde şok etkisi yaratan kaza sonrası yeni görüntülere ulaşıldı.

Bu Nasıl Vicdan! Yardım Edeceklerine Videoya Çektiler

Türkiye gündeminde şok etkisi yaratan kaza sonrası yeni görüntülere ulaşıldı.

  Kazaya sebep olan T.C’nin arkadaşı ile annesi Eylem Tok’un kazanın hemen ardından telefonlarına sarıldı. Kaza sonrası çekilen bu görüntüler sosyal medyada “Yaralananlara yardım edeceklerine paylaşım mı yapıyorlar?” şeklinde tepkilere sebep oldu.

 İstanbul Eyüp Sultan’daki korkunç kaza sonrası Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Daha sonra bir kişinin ölümüne sebep olan T.C ve annesi Eylem Tok yurtdışına kaçarak herkesi şok etmişti.

2-i65f408d7290d1.jpg

 Her geçen gün korkunç kazaya ilişkin yeni bilgiler ve görüntülere ulaşılıyor. Son olarak Eylem Tok ve oğlu T.C, New York sokaklarında neşeli tavırlarıyla basına yansımıştı. Herkes, onların bu hallerini şaşkınlıkla karşıladı.

YARDIM EDECEKLERİNE VİDEO ÇEKTİLER

 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın ardından T.C’nin arkadaşlarından birinin verdiği ifadeden sonra yeni görüntülere ulaşıldı. Sosyal medyada şok etkisi yaratan bu görüntüler, “ Yaralananlara yardım etmek yerine video mu çekiyorlar?” şeklinde tepkilere yol açtı.

HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM

 Bahsi geçen videoda T.C olduğu tahmin edilen kişi, “Hiçbir şey hatırlamıyorum ya” diyor. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, anne Eylem Tok ve T.C’ye havalimanına kadar eşlik eden Ayşe Ceren tutuklanıp cezaevine gönderilirken baba Bülent Cihantimur hakkında yurt dışı yasağı çıkartıldığı öğrenildi. Araçta bulduğu telefonu polise götüren şirket şoförü olduğu öğrenilen A.K hakkında ise adli kontrol şartı ile yurt dışı yasağı konulduğu bilgisi alındı.

Etiketler : eylem tok kaza istanbul eyüpsultan kaza haber
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image