Arama

Para Sayma Görüntülerine CHP'den Açıklama Gecikmedi

1 ay önce 58

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu olarak bilinen Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntüler yayımlanmıştı.

Para Sayma Görüntülerine CHP'den Açıklama Gecikmedi

CHP İstanbul İl Başkanlığı, sosyal medya mecraları üzerinde paylaşılan 'para sayma' görüntüleriyle ilgili olarak açıklama yaptı. Durumun amacından farklı gösterilmeye çalışıldığı vurgulanmak istenirken; bahsi geçen görüntülerin partinin il başkanlığı binasının alımıyla ilgili olduğu öne sürüldü. Paylaşılan görüntülerin çekilme tarihinin ise 2019 olduğu belirtildi.

YANKI UYANDIRMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlığını yapmakta olan ve kasası olarak bilindiği öne sürülen Fatih Keleş, deste deste para saydığı görüntülerle sosyal medyada gündeme oturdu. 

Bahsi geçen görüntülerde masanın üzerinde balya balya paralar bulunuyor. Milyonlarca lira olduğu tahmin edilen paralar çevresinde bulunan kişiler tarafından tasnif ediliyor ve etiketleniyor. Daha sonra da seyahat valizlerine yerleştirildiği anlar kameralara yansıyor. Bu görüntülerde para sayma işlemleri ise tam 4 saat sürüyor.

CHP'DEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Sosyal medyada sansasyon yaratan görüntülere ilişkin CHP tarafından açıklama geldi. İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; paraların il başkanlığı binasını satın alınmasıyla alakalı olduğu ileri sürüldü. .Çekilen bu görüntülerin ise yeni değil 2019 tarihli eski görüntüler olduğu belirtildi.

jfghhjfgh-i65f0602b13b2c.jpg

hghghgh-i65f06039c5c4f.jpg

Etiketler : kemal kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu fatih keleş CHP chp il başkanlığı chp para sayma görüntüleri
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image