Arama

STÜDYOMUZ HAZIR! D HABER YAYIN HAYATINA MERHABA DİYOR

2 ay önce 94

Stüdyo yapım aşamasının tamamlanması ve yayına hazır hale gelmesi nedeniyle haber kanalımızın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zekayi Durak, Yönetim Kurulu Üyesi Ulubatlı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Emre Dağdelen ve D Haber personeli tarafından, D Haber Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Metiner'e sürpriz yapılmıştı.

Doğru, ilkeli, seviyeli ve dürüst bir yayın politikasını benimseyerek yayın hayatına merhaba diyen D Haber, stüdyo kurulum aşamasını bitirmesi ve yayına hazır hale gelmesiyle, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Metiner'e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve D Haber Genel Yayın Yönetmeni Zekayi Durak, Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Emre Dağdelen, Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler Sorumlusu Ulubatlı Hasan Yıldırım ve tüm D Haber personeli tarafından sürpriz yapılmıştı. 

D Haber stüdyosunun tamamlanmasının ve yayına hazır hale gelmesinin ardından kurdeleyi keserek ilk açılışını yapan Metiner,  personelin hazırladığı pastayı keserek fotoğraf çektirmişti. Neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşen açılışta Mehmet Metinerin çok keyifli olduğu görüntülere yansıdı. Metiner, D Haber'in ilk olarak dürüst haber yayıncılığı ilkesini benimseyeceğini; tarafsız, doğru ve seviyeli bir yayın politikasıyla yayın hayatını uzun yıllar sürdüreceğini belirtti. 

Siz değerli izleyecilerimizi D Haber ekranlarına bekliyoruz.

Etiketler : D HABER MEHMET METİNER ZEKAYİ DURAK EMRE DAĞDELEN ULUBATLI HASAN YILDIRIM
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image
ad image