Arama

Murat Kurum'dan Öğrencilere Menemen

1 ay önce 32

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, sahurda öğrencilerle buluştu.

Murat Kurum'dan Öğrencilere Menemen

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, sahurda öğrencilerle buluştu.

D HABER MANŞET (10)-i65f068ce7f465.jpg

 Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum, sahurda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenci evini ziyaret eden Cumhur İttifak'lı aday Kurum, onlarla sohbet etti. Kararsız olan seçmene projelerini anlatan Murat Kurum, gecenin ilerleyen saatlerinde "Artık seninle anlaştık" dediği genç öğrenci kendisine "Evet, anlaştık" şeklinde cevap verdi. Karşılıklı sohbetin ardından gençlerle playstation oynayan Murat Kurum, ardından mutfağa girerek genç öğrencilere menemen hazırladı.

RAMAZAN'IN İLK İFTARI BEYOĞLU'NDA

İstanbul Büyükşehir Beledi Başkan Adayı Murat Kurum, Ramazan ayının ilk iftarını İstanbul Beyoğlu'nda yaptı. Ardından teravih namazı kılmak üzere Camiikebir Camii'ni ziyaret etti.  Beyoğlu Kasımpaşa esnafı Cumhur İttifakı bünyesindeki adaya yoğun ilgi gösterdi.

muratkurumsahur-i65f068e5cbb1f.jpg

KURUM, ÖĞRENCİLERLE SAHUR YAPTI

Fatih'te yaşayan üniversite öğrencilerinin evlerini ziyaret eden Murat Kurum gençlerle sohbet ederek sahuru bekledi. Sohbeti bekledikleri sırada öğrencilerle playstationda oynayan Murat Kurum ardından mutfağa girdi. Sahur için kendi elleriyle menemen hazırlayan Kurum, yemeğin ardından ziyaretini sonlandırdı. Ziyarete katılanlar arasında Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Cem Çekerek vardı.

 İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum "Bir sürü destek vereceğiz asıl önemli olan sürdürülebilir, kalıcı destekler vermek. Kendi ev ekonomisini, gelirini yükseltebilecek öz güvenle yetişmesi lazım. Çok farklı ve yönlü yetiştireceğiz. Kendi rızkınızı kendi bilek hakkınızla alırsınız. Yeter ki o destekleri alarak yetişin. Bunu yaptıktan sonra zaten her şey kendiliğinden olacak." şeklinde ifadeler kullandı.

2-i65f068f95e43b.jpg

 

Etiketler : murat kurum chp cumhur cumhur ittifakı sahur
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image