Arama

GENÇ YETENEK A MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYECEK

2 ay önce 40

Bu sezon Almanya Bundesliga 2'de Nürnberg formasıyla muhteşem bir performans sergileyen Can Uzun ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.

GENÇ YETENEK A MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYECEK

Almanya Bundesliga 2'de Nürnberg forması giyen ve bu sezon sergilediği performansla herkesi kendine hayran bırakan Can Uzun, birçok takımın ilgi odağı oldu. Hem orta sahada hem de forvette görev yapan 18 yaşındaki yıldız futbolcu, hem Almanya'da hem de Türkiye'de gündem olmaya devam ediyor. Can Uzun, iki ülkenin millî takımlarını da karşı karşıya getirmiş durumda.

DİKKATLERİ ÜZERİNDE TOPLADI

Nürnberg, Bundesliga 2'de iyi bir sezon geçirmese de Can Uzun, şu ana kadar sergilediği performans ile takımını en azından küme düşme hattının üzerinde tutmayı başardı. 18 yaşındaki Türk asıllı yıldız, bu sezon Nürnberg formasıyla tüm kulvarlarda toplam 21 karşılaşmaya çıktı. Can Uzun söz konusu 21 mücadelede 14 gol atıp 3 asist yaptı ve büyük dikkat çekti.

A MİLLİ FORMAYI GİYECEK

Almanya Milli Takımı'ndan gelen teklifi reddeden Can Uzun'un A Millî Takım forması giymesinin beklendiği bildirildi. Öte yandan Türkiye A Millî Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın, 22 Mart'ta oynanacak Macaristan maçının kadrosuna Can Uzun'u da dahil etmesi beklendiği gelen bilgiler arasında.

 

Etiketler : TÜRKİYE A MİLLİ TAKIM CAN UZUN
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image
ad image