Arama

FEYYAZ UÇAR TRABZONSPOR MAÇI SONRASI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

3 ay önce 35

Beşiktaş Kulübü'nün Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, kazanılan Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

FEYYAZ UÇAR TRABZONSPOR MAÇI SONRASI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Beşiktaş Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçı sonrası şunları söyledi:

"Transfer çalışmaları devam ediyor. Avrupa'da bitti, biz de devam ediyor. Arayışlarımız var. Bugün bir oyuncu geldi. Nottingham Forest'ın kaptanı ve lider bir oyuncu. İki kulüp anlaşmaya çok yakın. Yarın resmi açıklama olur. O mevkide ve diğer mevkilerde, istediğimiz şekilde gelişirse transfer yapacağız."

"SON YILLARDA YETİŞEN EN BÜYÜK YILDIZ"

Beşiktaş'ın genç forveti Semih ile ilgili olarak Uçar, "Semih umarım uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Son yıllarda Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldız. Bu sezon bitmez, teklifler zaten başladı. Sezon sonunda hele bir de Montella da kadroya davet edecektir. Ondan sonrasına bakacağız. Semih için en hayırlısı olacak." ifadelerini kullandı.

"HOCAMIZ OYUNCU İSTİYOR"

Uçar Fernando Santos ile ilgili olarak da,"Hocamızın beklentisi oyuncu alımı. Oyuncu satışıyla ilgili hocadan bir şey gelmedi. Kadroda ayrılan bazı genç oyuncular var performansıyla alakalı. İlk 11 ve yedeklerden çok fazla bir ayrılık olacağını düşünmüyorum." dedi.

 

Etiketler : BEŞİKTAŞ FEYYAZ UÇAR
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image
ad image