Arama

FERNANDO SANTOS: HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK

3 ay önce 33

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

FERNANDO SANTOS: HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK

Süper Lig'in kapanış maçında Beşiktaş, konuk ettiği Trabzonspor'u 2-0 yendi. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Santos, "Bu müsabakada daha az şans yakalamamıza rağmen gol attık. Adil bir skordu, takımımı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz ama ayaklarımız yere basmalı. Daha çok çalışarak devam etmeliyiz. Trabzonspor'un yakaladığı pozisyonlarda basit hatalar yaptık. Bunu düzeltmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Fernando Santos, Trabzonspor karşısında tercih ettiği oyuncular, mevkileri ve maç esnasındaki değişikliklerle ilgili bir soruya, "Düşündüğümüz strateji işe yaradı. Strateji olumlu işledi. Maça göre strateji belirlemeyi benimsiyorum. Oyunculara güvenim her zaman sürecek" yanıtını verdi.

Süper Lig ile ilgili olarak Santos şunları söyledi: "Süper Lig kaliteli bir lig. Çoğu takım iyi mücadele ediyor. Süper Lig, dünyadaki diğer insanların düşündüğünden daha kaliteli. Maçlar yüksek tempoda oynanıyor. Maçlar çok git gelli oynanıyor. Takım boyları bazen çok uzun olabiliyor. Büyük liglerdeki oyuncuların Türkiye'de oynamaları zor. Bazı yerlerde Türkiye'deki tempo yok."

Etiketler : FERNANDO SANTOS BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR SÜPER LİG
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image
ad image