Arama

Yiğitkaya, Parklara Ücretsiz İnternet Getirecek

1 ay önce 50

Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, 31 Mart’ta başkan seçilirse Milas için neler yapacağına dair açıklamalarda bulundu.

Yiğitkaya, Parklara Ücretsiz İnternet Getirecek

 Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, 31 Mart’ta başkan seçilirse Milas için neler yapacağına dair açıklamalarda bulundu.

 Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, gençlerin oldukça sevineceği bir müjde verdi. Gençlere çok değer verdiğini vurgulayan Yiğitkaya, her fırsatta geleceği gençlere emanet ettiklerini dile getiriyor. “Bu sözün altını doldurmak, sözde değil gerçekte gençliğe verdiğimiz değeri gösterme adına, onlar için neler yapabileceğimizi projelerle ortaya koymamız gerekiyor.” diyen Yiğitkaya, kendisininde yetişkin evlatları olan bir baba olduğunu, çocuklarından yola çıkarak nelere ihtiyaç duyduklarını iyi görebildiğini ifade ederek; gençlere eğitim, ulaşım, sosyal aktivite, spor ve internet gibi ihtiyaçları doğrusunda geliştirdikleri projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

“Önümüzdeki beş yıl için gençler adına bir dizi projelerimiz var” diyen Rüştü Yiğitkaya bunların sırayla uygulanacağını söyledi.

GENÇLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Gençlerin ihtiyaçları üzerinde yoğunlaştıklarını söyleyen Yiğitkaya, sosyal donat alanları olan parklara ücretsiz internet erişimi sağlayacaklarını belirtti. Bu imkandan tüm vatandaşlar yararlanabilecek.

“Halkın ihtiyaçlarına gözünü-kulağını kapatan bir anlayış artık miadını dolduracak, 1 Nisan sabahı Milas ve Milaslı hemşehrilerimizin gerçek belediyecilikle tanışacaklar” diyen Cumhur İttifakı Adayı Yiğitkaya Milas halkından kendisine destek vermelerini istedi.

Yiğitkaya: “Her fırsatta geleceğimizi gençlere emanet ettiğimizi söylüyoruz. Bu sözün altını doldurmak, sözde değil gerçekte gençliğe verdiğimiz değeri gösterme adına, onlar için neler yapabileceğimizi projelerle ortaya koymamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Yiğitkaya; hedeflerini : “Milas’lı vatandaşların teknoloji çağında bilgiye daha hızlı ve kolay erişimini sağlamak amacıyla ücretsiz internet hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Hizmet ilk etapta şehir merkezinde bulunan parkları kapsayacak” şeklinde açıkladı.

D HABER MANŞET (1)-i65f206d519d42.jpg

Etiketler : milas muğla milas milas belediye seçimleri rüştü yiğitkaya cumhur ittifakı belediye seçim
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image