Arama

Firari Eylem Tok ve Oğlu Amerika’da Keyifli Halleriyle Dikkat Çekti

1 ay önce 47

Oğuz Murat Aci’nin hayatını yitirmesine sebep olan Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından Amerika’ya kaçırılmıştı.

Firari Eylem Tok ve Oğlu Amerika’da Keyifli Halleriyle Dikkat Çekti

Oğuz Murat Aci’nin hayatını yitirmesine sebep olan Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından Amerika’ya kaçırılmıştı.

 Ehliyetsiz bir şekilde araç kullanarak Oğuz Murat Aci’nin yaşamını yitirmesine sebep olan Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile birlikte Amerika’ya kaçmıştı. Anne ve oğlu New York’ta kameralara yansıdı. Kaçak anne oğulun fotoğraflarını Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan gazeteci Razi Canikligil paylaştı.

D HABER MANŞET (10)-i65f2cdf7a335c.jpg

GÜLÜYORLAR

 Gazeteci Razi Canikligil paylaşımında “ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti” şeklinde ifadeler kullandı.

2-i65f2cd5f4efa3.jpg

ACILI BABA İSE TAZİYE BEKLİYOR

 Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci , Timur Cihantimur’un ailesinin kendilerini dolaylı bir şekilde aradığını, maddi, manevi yanlarında olacaklarını söylediklerini, fakat şuana kadar kendileriyle iletişime geçen hiç kimsenin olmadığını söyledi. “Bir aile dostumuz aranmış, böyle konuşulmuş. 10 veya 12. gün dolaylı olarak taziyeye geleceklerini ilettiler bana fakat ben yine aynı sözümü tekrarladım. Anne ile çocuk gelir teslim olur, ertesi gün buyursunlar, gelsinler taziyeye. Sizlere de bilgi vereceğim, aile benim taziyeme geliyor diye” şeklinde konuştu.

 Eylem Tok ve oğlunun fotoğraflarının 57.Cadde ile 6.Caddenin köşesinde çekildiği öğrenildi. Eylem Tok ve oğlunun objektiflere yansıyan keyifli halleri dikkat çekti.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

 Konuyla alakalı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan gelen açıklamada “ ailenin 2 Mart 2024’te saat 03:50 sularında uçakla birlikte Mısır’a geçtiklerinin tespit edildiği, ardından Mısır İnterpolü tarafından ABD’ye çıkış yaptıklarının bildirildiği öğrenildi. ABD’ye suçluların Türkiye’ye iadesi yapılması için geçici tutuklama evrakının gerekli makamlara iletildiği bilgisi paylaşıldı.

 

 

Etiketler : eylem tok timur cihantimur istanbul kaza ABD oğuz murat aci raci canikligil
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image