Arama

Survivor Yarışmasında Skandal:"Çuvalla yiyecek çaldı"

1 ay önce 41

Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz Survivor'da bir skandala imza attı.

Survivor Yarışmasında Skandal:"Çuvalla yiyecek çaldı"

Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz Survivor'da bir skandala imza attı.

Türkiye'de adını duyuran televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışmacı olan Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girerek yiyecek çaldığını duyurdu. Yiğit Poyraz'ın yaptığı hırsızlık sonrası acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı bu konseyde "Poyraz bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla giriyor. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle dolu bir ev. Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup yoluna devam ediyor." şeklinde konuştu.

CEZASI BÜYÜK OLACAK

Acun Ilıcalı Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girerek çuvalla hırsızlık yaptığını toplanılan acil durum konseyinde açıkladı. Tepkileri üstüne çeken Yiğit Poyraz için, Ilıcalı "Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Ve konunun muhatabı Poyraz! Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz." şeklinde ifadeler kullandı.

İLK DEFA KARŞILAŞIYORUZ

Acun Ilıcalı survivor tarihinde böyle bir şeyle ilk defa karşılaştıklarını dile getirerek Yiğit Poyraz'ın program süresince 15 ödülden faydalanamayacağını söyledi. Ayrıca Yiğit Poyraz'ın yiyecek çaldığı evin silahlı güvenliklerle dolu bir ev olduğu söylendi.

 

Etiketler : acun ılıcalı yiğit poyraz survivor
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image