Arama

İslami Direniş, İsrail'i Can Damarından Vurdu

1 ay önce 67

İran destekli oldukları öğrenilen bir grup tarafından İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu.

İslami Direniş, İsrail'i Can Damarından Vurdu

İran destekli oldukları öğrenilen bir grup tarafından İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu.

Irak'taki İslami Direniş. İsrail'de yer alan Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı olan Ben Gurion'u vurduğunu duyurdu. İran destekli olduğu öğrenilen grubun yaptığı açıklamanın ardından bu bilginin doğruluğu onaylandı.

İsrail tarafından Gazze'ye karşı sürdürülen vahşet devam ediyor. 30 binden fazla masum Filistin'linin hayatını kaybettiği bu kanlı vahşette ateşkes çağrıları yanıtsız bırakılıyor. Ortadoğu'yu etkisi altına alan bu savaş başka cephelere de sıçrarken Irak'taki bir grup, İsrail'in Ben Gurion Havalimanı'na drone saldırısında bulundu.

SALDIRININ ARDINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Irak'taki İslami Direniş grubundan geldiği öğrenilen saldırı sonrası yapılan açıklamada "Mücahitlerimiz Pazartesi akşamı, gaspçı yapının derinliklerindeki Ben Gurion Havaalanını insansız hava araçları kullanarak hedef aldı ve işgale direnme operasyonlarının ikinci aşamasını tamamlayarak düşman kalelerini yok etmeye devam ettiğimizi teyit ediyoruz. Gazze'deki halkımıza destek olun" şeklinde ifadeler bulunuyordu.  Ulusal medya gözünü İran televizyonlarına çevirdi.

2-i65f0762943f0c.jpg

İRAN HABERİ DOĞRULADI

İran devlet televizyonu Press TV tarafından bu haberin doğru olduğu duyuruldu. İsrail havaalanının insansız hava araçlarıyla vurulduğu bilgisi paylaşıldı.  İslami Direniş, ABD destekli İsrail savaşına tahammül göstermek zorunda kalan Gazze'li Filistin'lilere destek olmak amacıyla rejimin ana havalimanını vurdu şeklinde bilgi aktarıldı. Tepit edilen bölgeye mermi fırlatıldığı görüntülerde paylaşıldı.

Etiketler : israil filistin gazze iran ırak israil saldırı ben gurion israil havaalanı
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image