Arama

HOLLYWOOD'UN EFSANE YÖNETMENİ SON FİLMİNİ ÇEKECEK

3 ay önce 51

Yönettiği her filmle ses getiren Hollywood’un efsane yönetmenlerinden Quentin Tarantino, sinemayı bırakıp yönetmenlik macerasını sonlandıracak.

HOLLYWOOD'UN EFSANE YÖNETMENİ SON FİLMİNİ ÇEKECEK

İlk senaryosunu daha 14 yaşındayken yazdığını söyleyen ünlü yönetmen hep hayal ettiği mesleğine kavuşmadan önce yaşının büyük olduğunu söyleyerek yetişkin filmleri gösteren bir sinemada yer göstericilik yapmıştı. Sonra da bir video kaset kiralama dükkanında çalışmış, elinin altındaki binlerce filmi izleyerek yıllarını geçirmişti.

SES GETİREN FİLMLERE İMZA ATTI

İlk büyük çıkışını eleştirmenlerden büyük övgüler alan 1992 yapımı Rezervuar Köpekleri filmiyle yaptı. Sonra da hep çok büyük yıldızlarla, çok ses getiren filmleri yönetti.

10 film çekip yönetmenliği bırakacağını açıklayan Tarantino’nun son filmi The Movie Critic'te bir kez daha Brad Pitt’le çalışacağı açıklandı. Deadline'ın duyurduğu habere göre Soysuzlar Çetesi ve Bir Zamanlar… Hollywood’da filmlerinde bir araya gelen iki usta isim bu veda filminde de birlikte çalışacak.

2025 YILINDA GÖSTERİME GİRECEK

2025’te gösterime girmesi planlanan filmde Brad Pitt’in baş karakteri mi yoksa yardımcı rollerden birini mi canlandıracağı henüz belli değil.

Etiketler : Quentin Tarantino HOLLYWOOD
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image
ad image