Arama

MHP LİDERİ BAHÇELİ MANİSA'DA ÖZGÜR ÖZEL'İ ELEŞTİRDİ

3 ay önce 32

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’da yaptığı açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Bahçeli, “Aziz Manisalılar, Manisa'nın evladı olan Özgür'e, özgürce sahip çıkın; DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin. Yasal ve anayasal bir prosedürün ikmalini darbe diye tanımlamak eğer cehalet değilse biliniz ki vatana, millete, milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclis'e hakarettir. Meclis'e hakaret etmek, millete hıyanettir. CHP'nin terör örgütleriyle arasına mesafe koyması, DEM'lenmek yerine demokratlaşması ve faşizan çizgiden uzaklaşması lazımdır" dedi.

MHP LİDERİ BAHÇELİ MANİSA'DA ÖZGÜR ÖZEL'İ ELEŞTİRDİ

Devlet Bahçeli, 'Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin' temalı açık hava toplantısının ikincisini Manisa'da düzenledi. Öğle saatlerinde geldiği Şehzadeler ilçesindeki Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Bahçeli, "14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleriyle önümüze çıkarılan sanal korkuluklar yıkıldı, banal engeller aşıldı. Cumhur, demokratik iradesiyle vaziyet alıp, Türk ve 'Türkiye Yüzyılı'nın meşalesini yaktı. 5 yıl önce Manisa'yı tekrar ehline emanet ettiniz, ehliyet ve liyakat sahibi şehreminini bağrınıza bastınız. Sizlerden Allah razı olsun. 8 ay önce gene Manisa'ya sahip çıktınız, sağlam iradeyi seçerek istikrar sürsün, Türkiye büyüsün tercihinde bulundunuz. Bizi hiçbir zaman mahcup etmediniz. Hiçbir zaman dara düşürmediniz, zora mahkum etmediniz. 56 gün sonra da 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ın tamamlayıcı üçüncü halkası olan yerel seçimler yapılacaktır. İnanıyorum ki Manisa yine sevdalılarına kucağını açacaktır. İnanıyorum ki Manisa varlığına ve birliğine ipotek koydurmayacaktır. Çünkü Manisa bizim, Türkiye hepimizindir. Partimizi temsilen Cumhur İttifakı'nın büyükşehir belediye başkan adayı Cengiz Ergün'ü bir kez daha iradenize ve takdirinize emanet ediyorum. Bu muhteşem seslenişinizden anlıyorum ki Manisa'da sahte demokratlara, yalan bezirganlarına, yıkım elebaşlarına, DEM'lenmiş siyasi eyyamcılara müsamaha yoktur, müsaade yoktur, mükafat yoktur" dedi.

CHP LİDERİNİ ELEŞTİRDİ

Manisalı olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de eleştiren Bahçeli, "Bir yanda bölücü terör örgütünün emellerine sarılmaktan ve DEM'cilerin kuklası olmaktan utanmayanlar, diğer yanda Manisa'nın sokak aralarında yürümeye, insan ve toplum içine çıkmaya yüzleri kalmayanlar, mefluç haldedir; üstelik perişanlıklarını gizlemeyecek bir durumdadır. Özgür Bey, sokağı adres gösteriyor, ateşle oynuyor, hezeyandan hezeyana geçiş yapıyor, sipariş konuşmalarla yıpranıyor, sözde darbe girişimine karşı mücadeleden bahsediyor. DEM'lenmiş CHP, komaya girmiş. DEM'lenmiş CHP, kontrolden çıkmış. Aziz Manisalılar, Manisa'nın evladı olan Özgür'e, özgürce sahip çıkın; DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin. Yasal ve anayasal bir prosedürün ikmalini darbe diye tanımlamak eğer cehalet değilse biliniz ki vatana, millet, milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclis'e hakarettir. Meclis'e hakaret etmek, millete hıyanettir. CHP'nin terör örgütleriyle arasına mesafe koyması, DEM'lenmek yerine demokratlaşması ve faşizan çizgiden uzaklaşması lazımdır. CHP'nin köküne ve kimliğine dönüş yapması demokrasi hayatımız adına da akut ve elzem bir ihtiyaçtır" dedi.

Etiketler : MHP MANİSA DEVLET BAHÇELİ
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image
ad image