Arama

DEM PARTİ İSTANBUL'DA ADAY ÇIKARACAĞINI AÇIKLADI

3 ay önce 33

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada partisinin İstanbul’da aday gösterme kararı aldığını duyurdu.

DEM PARTİ İSTANBUL'DA ADAY ÇIKARACAĞINI AÇIKLADI

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Merkez Yürütme Kurulu toplantısında çıkan kararlara ilişkin partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Doğan, dün düzenlenen MYK toplantısında İstanbul’da aday çıkarma kararı aldıklarını duyurdu. DEM Parti’nin İstanbul adayının 9 Şubat’a kadar netleşeceğini de duyurdu. Başak Demirtaş’ın da aday havuzlarında olduğunu söyleyen Doğan açıklamasında şunları kaydetti:

“4 Aralık günü burada yaptığımız basın toplantısında bir eğilimi paylaşmıştık. O günkü eğilimimiz Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarımızla seçime girme eğilimini paylaşmıştık sizlerle.  Aylardır partimizin gündeminde, güçlü bir seçenek olarak duran hatta eğilim olarak da kamuoyuyla paylaştığımız, kaybettirmek ya da kazandırmak için değil, DEM Parti olarak kazanmak için İstanbul seçimlerine kendi adaylarımızla girmeye karar verdik. Bugün aslında bu kararı sizlerle paylaşmak için toplandık. Şubat’a kadar hem İstanbul hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimleri sizlerle paylaşacağız. İstanbul için DEM zamanı diyoruz. Başak Demirtaş da aday havuzumuzda bütün bunları 9 Şubat’a kadar belirleyeceğiz”

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image
ad image