Arama

D HABER ve DEMOKRASİ BİRLİK DERNEĞİNDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

2 ay önce 126

D Haber ve Demokrasi Birlik Derneği 21 Şubat saat 13 de görkemli açılış gerçekleştirdi.

D HABER ve DEMOKRASİ BİRLİK DERNEĞİNDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

D HABER ve DEMOKRASİ BİRLİK DERNEĞİNDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

D Haber ve Demokrasi Birlik Derneği 21 Şubat saat 13 de görkemli açılış gerçekleştirdi.

DSC09974-i65d645fb7fa0d.jpg

 

Açılışa bir çok davetli şehir dışından katılım sağladı. Katılımcılar arasında Muğla Milas Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rüştü YİĞİTKAYA, İşadamı Ramazan Beyazıt AYDIN, Veli ÖZARAZ ve Gazeteci Akit Tv Moderatörü  Sabri Şahsuvar’da vardı. İş adamı Mustafa Çelik, Almanya Perform Group Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, ortağı Şahin SALBARS, Federal Alman BİG Partisi Kurucu ve Yönetim Üyesi, AB seçimler aday adayı ayrıca Almanya'dan ortakları olan, Arnavut İşadamı İnşaat Bölümü Sorumlusu Yüksek Mimar Emin ASANİ

DSC09905-i65d64644ee500.jpg

D Haber Yönetim Kurulu Başkanı ve Demokrasi Birlik Derneğinin Genel Başkanı Mehmet METİNER davetliler ile tek tek görüştü.

Açılış Kartalda Demokrasi Birlik Derneğinin Kendi Plazasında gerçekleşti. Açılışa yoğun katılım sağlandı. Kurdeleler kesildi dualar edildi.

Dua sonrasında misafirler için özel hazırlanan kokteyl meyve suyu, sıcak ve soğuk yiyecekler ikram edildi. Plaza’nın üçüncü katında bulunan konferans salonuna geçilerek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet METİNER Derneğin misyonundan ve gelecekteki hedeflerinden bahsetti.

DSC09841-i65d6467329835.jpg

Metiner; Derneğimizin amacı neyse Televizyonumuzunda amacı o dur. Dedi

Metiner; Derneğimizin tek amacı Ülkemiz Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü seksen beş milyon insanımızın huzuru, refahı ve mutluluğunu inşaa etmektir dedi.

Onsekiz Bin Alemin Mustafası Hz Muhammed Mustafa Efendimiz veda hutbesinde acemin araba, arabın aceme üstünlüğü yoktur, Üstünlük ancak takvadadır diyerek veda hutbesi ile derneğin misyonuna atıfta bulundu.

DSC09912-i65d646c0350fe.jpg

Metiner; Ben Türk Milletinin bir ferdi olmaktan onur duyarım. Türk; tüm Dünyada İslam diye bilinir. Dolayısıyla Türk Olmaktan Türk olarak anılmaktan Dünya toplulukları içerisinde bizide Türk olarak bilmeleri bize şeref verir diyerek devam etti.

DSC09826-i65d6476470d38.jpg

 

Burası Türkiye Cumhuriyeti Kürt kökenlinin Türk olandan, Arap olanın, zazadan farklılığı yada üstünlüğü yoktur. Kimki kendini diğerinden üstün görürse onun niyetide ruhuda çürümüştür. Bizler Türkiye’de Kürt kökenli insanlar olarak Gölgesinde yaşadığımız Ay ve Hilal dan adına Türk Bayrağı denilmesinden rahatsız değiliz rahatsız olanlar’danda değiliz. Bizler bu ülkede huzurla yaşayarak Devletimizin yanında olmaktan başka gayemiz yoktur. Batısıyla, Güneyiyle, Kuzey ve Doğusuyla eşit haklara sahip eşit imkanların sahibi ve kardeşçe yaşamaktan başka çaremiz yoktur. Sizlerden rica ediyorum bölücü her türlü zihniyetten uzak olalım, her türlü faşistlikten uzak duralım.

DSC09938-i65d646ecb4075.jpg

 

Biz Kürtler ve Türkler et ve tırnak olduk bizi bizden kimse koparamaz ancak bizlerin yanlış politikaları bizleri ayırır ve ABD gibi devletlerin desteklediği PKK ve türevlerinin oyuncağı olur adımız onlarla anılır. Biz vatanperveriz biz Devletimizin yanındayız Bizi biz olmaktan Türk ve Kürt kardeşliğini kimse bozamaz buna biz izin vermeyiz. Bizler bu Ülkenin gerçek sahipleriyiz bizler’de demiyorum BİZ diyorum dikkat lütfen.

DSC09982-i65d6470f3f681.jpg

D Haber iki aylık kısa sürede kuruldu aslan gibi üç tane kardeşim var Sevgili Emre DAĞDELEN, Sevgili Ulubatlı Hsan YILDIRIM ve Sevgili kardeşim Zekayi DURAK bu kardeşlerim iki ay içinde Tv yi kurdu ve yayın hayatına girdik Allah onlardan razı olsun başarılarının devamını diliyorum dedi. D haber Kürdün, Türkün, Arabın, lazın, zazanın kendini bulacağı kendinin olacağı ve tüm kültürler ile harmanlanacağı bir kanal olacaktır. D HABER den ve onun idarecilerinden beklentim büyüktür dedi.

DSC09985-i65d6473604529.jpg

Tüm katılımcılara çok teşekkür ederim davetimize iştirak ettiğiniz için.

 

Haber Zekayi DURAK

Etiketler : dhaber demokrasibirlikderneği mehmetmetiner zekayidurak emredağdelen ulubatlıhasanyıldırım
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

3 ay önce
ad image
ad image