Arama

Askeri Eğitim Uçağı Düştü, Pilot Paraşütle Atladı

1 ay önce 53

Konya’da Türk Yıldızları’na ait olduğu öğrenilen askeri eğitim uçağı yere düştü.

Askeri Eğitim Uçağı Düştü, Pilot Paraşütle Atladı

 Konya’da uçuş sırasında, Türk Yıldızları’na ait olduğu öğrenilen askeri eğitim uçağı düştü. Düşüş esnasında uçaktaki pilotun paraşütle atladığı bilgisi alındı. Uçağın düştüğü noktada bulunan şantiyedeki 1 personelin ise bu sırada hayatını kaybettiği bildirildi.

 Konya 3.Ana Jet Üssü’nde saat 12:54 sularında Türk Yıldızları’na ait olduğu öğrenilen askeri eğitim uçağı yere düştü. Uçağın düştüğü alanda yoğun bir duman bulutu meydana geldi. Bölgeye fazla sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Uçağın düştüğü esnada, pilotun paraşütle atladığı belirtilirken, tedbir almak maksadıyla hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Konya valisi Vahdettin Özkan tarafından yapılan açıklamada, askeri uçağın düştüğü bölgede bulunan şantiyedeki bir personelin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Şantiye alanında iş makinasını kullanmakta olan personel uçağın düşmesiyle şehit oldu.

2-i65f2e50c426c8.jpg

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  meydana gelen kazayla ilgili  açıklamada bulundu. Altay “Başkan Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şehrimize ve kahraman Türk Yıldızları’mıza geçmiş olsun. Şu ana kadar bize ulaşan bir can kaybı yok çok şükür. Gelişmeleri takip ediyoruz." şeklinde ifadeler kullandı.

 

Etiketler : konya askeri eğitim uçağı türk yıldızları konya askeri eğitim uçağı haber
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

D Haber

selam

2 ay önce
ad image
ad image